Little London Girl



Bermula dengan kisah sedih , akhirnya cerita gembira
Friday, 19 April 2013 | Friday, April 19, 2013 | 0 Words
Hi semua !! Maaf jarang bukak blog ni . Berhabuknya -.- . Hehe . 
Apa2 pun , Eimah nak gtau something . Eimah dah pindah sekolah pergi ke Perak . 
Huhu . Eimah cukup sedih sebab tinggalkan kawan-2 yang Eimah sayang :='( .
 Eimah sekolah dekat SMK SERI ISKANDAR . 
First time Eimah masuk memang takut , tak sabar & gelabah . 
Bila minggu kedua , Eimah still tak dapat kawan rapat lagi dengan diorang . 
Eimah asyik fikir yang diorang tu sombong dengan Eimah apahal tak sombong pun . 
Semuanya baik-2 belaka . Syukur Alhamdulillah . Dapat jugak aku biasakan diri dekat sekolah baru tu . Thanks to my friends for terima Eimah di kelas 3 Bestari 1 =') . Eimah akan kenalkan dekat korang semua kawan-2 Eimah tu .


Firstly , ini Khalidah . Kita orang panggil dia Ida .



Second , ini pulak Mashita . Aku panggil dia mashi .
*Sorry , dia xpakai gambar real .



Third , ini pulak Amier Izzat . Budak laki kelas aku .
Dia dari Perancis . *Sumpah , demi Allah . Eimah 
tak tipu . Apa2 pun , dia handsome kan ?



Ini pulak Mazushita . Panggil aje Mazu .
*Sorry again . 



Ini Hayati . Aku pnggil dia yati . 
Budak ni gila2 sikit . haha .



Nama dia Balqis Aqilah . Cumel kan dia ?
I'm call she Aqila .



Nama dia pun Balqis . Tapi Balqis Jamaluddin .
Budak ini pandai Math . Hehe .



Eimah tak rapat sangat dengan dia ni .
Nama dia Maisarah . Eimah panggil dia
Sarah .



Budak atas ni nama dia Adila
So cute ~ Dia single kowd ?



Budak yang buat tangan tu .
Nama dia Aina Amiera . Hahaha . 



Nama dia Suhaila . Muka dia nak sma
dengan budak form2 smk sri badong .



Maaf dia tak ada gambar real .
Nama dia Atikah Liana
Orang panggil dia Abby . Dia tembam .



Ini Azlin . Eimah langsung tak pernah
rapat dengan dia . Huhu . Dia pakai tudung
colour oren .



*Fuyoo . smart handphone .
Ni Kharunissa . Panggil aje Nisa .
Dia baik  . Alim lagi .



Nama : Putra Aidil .
Tak rapat . BENCI DIA !!



Budak handsome ni Najmi namanya .
Baik ja . Tapi nakal -_- .



Dari kiri :  Afiq , Faiz & Khairuddin .



Budak gila -_- . Nama dia Hazmi .



Nama dia Aris Iskandar .


Sorry my friends >.< . Terpakse curi gambar-2 anda semua =P .
Hahaha XD . Ada lagi budak kelas Eimah tapi Eimah tak tau .
Nanti Eimah cari lagi yang lain-2 tu .
Ok . Ini aje . Bye . Assalamualaikum .


-Past- | -New-