Little London Girl



Geram gile...!!!
Thursday, 9 February 2012 | Thursday, February 09, 2012 | 0 Words

Hyep korang..Eimah dapat jadi pengawas pusat sumber...Eimah tulis nama hari apa yang Eimah nak tugas...Terus ja Eimah dapat ^_^...eee...syok gile...Hari khamis nie baru Eimah bertugas...Eimah nak jadi pengawas sekolah tapi prestari kena tinggi pula -,-'''...Eimah dhlah pestari pun lemah..Bukan bijak mcm korang nie ha...Ok2..Korang tentu pelik kenapa tajuk entry Eimah "Geram gile..!!" kan...? Eimah nak ceritakan pasal bekas teman lelaki Eimah..Nama dia Mohd Akmal..Kalau nak kenal,pergi dekat entry yang nie..
>KLIK SINI<
Biar Eimah ceritakan permulaannya okay?
Masa Eimah chatting dengan Akmal,dia ada cerita pasal budak yang dia nak tackel time sekolah rendah..

Akmal : Time sk0la rndah aq ada gk nk ngorat bdx ny,,tp x dpt..haha,,nk tng0k ark fb dya??
Eimah : nk
Akmalhttps://www.facebook.com/anna.aisara1
Eimah : umo bpe?
Akmal : ta0n ny upsr..
Eimah : ha? k0 ny...gler t0i..tme ang drjah 6?
mse too die drjah bpe?
mude gler ang g tackel derr
ad0i..
hahaha XD
Akmal : hahaha,,spupu aliah abas..
Eimah : ouh..hem..pe arh..
comei gk..
c0uple arh weh
c0mei p0wn c0mei
Akmal : awek aq mct aqh c0mey..
hahahahah
Eimah : (jeling :P)
Akmal : haha
Eimah : ehem-2
abes?
najiha too
ex-gf ang?
Akmal : hah
Eimah : xcomei..?
najiha...
smk agama yan?
xknai?
Akmal : haishh! cemat ckit nahhh...
Eimah : hahaha XD
adoi
sje je
relex derr
Akmal : haha,,yap,,relex la ny..

Korang tentu pelik bahagian mana yang Eimah geram gile? kan?
Eimah geram yg dia ckp "awek aq mct aqh c0mei"
Rasa tak puas hati pun ada juga nie..
Tak terlintas ke nak puji dkat orang lain sama????!!
Puji lah Eimah sama..
hahaha XD...
Minta maaf..Eimah nak perasan sikit...hohoho -,-''
Rasa cemburu pun ada juga nie..

Aku rasa nak cincang ja kau jantan tak guna!!
DAH LAH PLAYBOY PASTU PENIPU BESAR PULA TOO!!
Menyesal gile Eimah couple dengan percaya dia 100%..
eeee...Meluat gile Eimah >.<!!

Minta maaf jika entry ini terlalu panjang dan kasar bahasa..
Setakat ini sahaja luahan perasaan Eimah..
Assalamualaikum...



-Past- | -New-