Little London Girl



Nasib malang bagi Eimah :'(
Wednesday, 28 March 2012 | Wednesday, March 28, 2012 | 0 Words

Hai semua...Minta maaf tak updated lama dah...
Eimah sekarang nie tak buka sangat Internet nie..
Mak marah nanti >.<...
Apa2 pun,Eimah nak ceritakan masalah Eimah dekat sekolah tadi....
Eimah kena serang dengan budak FORM 3...
Huhuhu...Eimah pergilah dengan Tasha...
Pastu,budak FORM 3 tu terus maki2 Eimah yang pasal Azizi tu...
Apalagi ? Eimah menangislah depan semua orang..
Eimah masa tu memang kecut perut dahlah...
Eimah tak ada semangat masa tu nak balas balik ayat 'power' dia tu....
Sampai Tasha yang pegang Eimah tu cakap Eimah dah terketar takut >.< !
Memang malang gila hari nie !
Eimah rasa nak pindah dah sekolah pergi Perak...
Rasa tak mau sekolah dekat Badong tu dah...
Tak cari pasal,tak pasal dapat musuh baru -,-''...
Budak tulah musuh pertama Eimah dekat sekolah Badong sekarang nie...
Rasa macam tak boleh lupakan ajew peristiwa tadi tu !
Rasa nak demam pun ada jugak nie...
Eimah dahlah ada backup macam pa...
Tak boleh pakai betul punya kawan -_-...
Lagi suruh budak tu kesian adalah derr...
"Wei budak,setakat lap air mata aku...Baik tak payah derr...Aku pun bolehlah! Bodoh punya budak >.< !"
Kalau Eimah cakap macam,rasanya lagi nak mampus dengan budak tu adalah...
Tapi rasa hangat hati gila dengan budak bodoh tu...
Nak balas balik,Eimah lagi takut adalah...
Eimah nak belajar seni pertahankan dirilah -_-...
Nak selamatkan nyawa Eimah yang dalam bahaya sekarang nie...
Esok jadi macamana pulak...
Ntah2 budak tu nak 'bunuh' Eimah pa?!
WAAA! HELP ME!!
Perasaan takut Eimah masih rasa takut lagi...
Huhuhu...
Selamatkanlah Eimah...
Adoi...Tenang2...Bawa bertenanglah Eimah >.<...

Oklah..Kalau Eimah ceritakan lagi,Eimah akan menangis tau tak korunk?
Tatata....

-Past- | -New-